התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מה אופים היום - קרן אגם

מה אופים היום - קרן אגם

מק"ט מוצר: 002000539078

השאלה מה אופים היום? היא סיפור חיי.

בכל יום מגיע רגע שבו אני מרגישה צורך לאפות משהו, ומבחינתי יום שלא אפיתי בו הוא יום מבוזבז.

אפייה היא היצירה הגדולה ביותר של חיי, ותמיד קשורה לבית. כשמתפשט בבית ריח של מאפים, כשעל השיש עומדת צנצנת עוגיות או כשיש עוגה בחושה על הדלפק, אני מייד נרגעת ויודעת שזה הזיכרון וזו המסורת שאני רוצה להנחיל לילדים שלי.

בספר שבידיכם תמצאו אוסף מגוון של מאפים ועוגות מכל הסוגים, שיכולים להתאים לארוחות חג, לסופי שבוע, לאירוח, לימי הולדת או פשוט ליום שבו מתחשק לכם להכין מהר משהו טעים לעצמכם ולמשפחה. תוכלו לבחור בין פוקאצ'ה, לחמניות מתוקות, עוגיות חמאה דניות, קראנץ שמרים, טארט שוקולד חגיגי, עוגת "איזה פירות שיש לי", סופגניות אפויות ועוד ועוד.

זה אוסף שנועד לכל הרגעים שבהם תשאלו את עצמכם: אז מה אופים היום? כי בכל רגע כזה תוכלו לפתוח את הספר ולמצוא באחד הפרקים משהו שיהיה לכם קל וכי להכין, ושייתן לכם הרגשה של בית.

מחבר/ת קרן אגם
מק"ט מוצר 002000539078
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • דיאלנא
    המחיר שלנו: 95
     
  • כמה סלטים - רון יוחננוב
    טריים או מבושלים; מסורתיים או מודרניים; חמצמצים, מתקתקים או פיקנטיים; כאלה שמקורם בארצות אקזוטיות וכאלה שהם גאווה ישראלית - מעל 100 מתכונים לסלטים מכל הסוגים מחכים לכם בספרו החדש של רון יוחננוב.

    אחרי שכבש את המטבח הישראלי עם ספריו הקודמים, חוזר בלוגר האוכל המצליח והאהוב בספר חדש ומלא השראה, ובו מתכונים שיעשירו את שולחן האוכל שלכם במגוון אינסופי של טעמים וצבעים. בין דפיו תמצאו סלטים קלאסיים שתמיד כיף לחזור אליהם, סלטים חדשים ומפתיעים שירגשו את החך וסלטים שעד כה נהניתם מהם רק במסעדות, ועכשיו תגלו את סודותיהם.

    כמו תמיד, גם כאן מלווים המתכונים בשפע של טיפים מנצחים מבית היוצר של רון, שיהפכו את מלאכת הכנת הסלטים לקלה ומהנה - מעצות לבחירת הירקות ועד לשיטות חיתוך וטכניקות הגשה. כל הידע שצבר רון במהלך השנים מוגש לכם בספר הזה בשפה קולחת ובליווי הסברים קלים, שיהפכו אתכם למאסטרים אמיתיים של סלטים.

    אז בין אם אתם בשלנים מנוסים או רק מתחילים, "כמה סלטים" הוא המדריך המושלם להכנת סלטים מעולים, שיהפכו כל ארוחה לחגיגה המושלמת!

    המחיר שלנו: 98